2016. szeptember 6., kedd

KUKA KEDD 54. HÉT


Újabb hét, újabb kedd, újabb távozó dolgok, na ebben semmi új nem volt, pedig nagyon szerettem volna valami újat mondani.


A szekrényből most nem lesz hatalmas izgalomáradat, csak harisnyák. Amikor összegeztem az egy év tapasztalatait teljesen véletlen hoztam fel a Kamionosok és kurvák bulit és a szakadt harisnyát. Szakadt harisnyám biztosan nincs, de csak úgy poénből szétnéztem a szekrényben, mivel szinte biztos, hogy nem használom az 5%-át sem. Meg is fogadtam, hogy többet veszek fel nejlon harisnyát, csak, hogy legalább egy párat elhasználjak, kiszakadjon. Szép kis cél.


Viszont van pár, amit akkor sem vennék fel, ha fizetnének érte, na jó, talán farsangkor.  Van itt két neccharisnya, az egyik olyan csipkeanyagban végződős bokáig érő. Nagyon gáz. Tuti, hogy sosem volt rajtam. Középsulis időkben volt ez a leggings-szerű harisnya valami csipkével nagy divat.
Van itt rózsaszín harisnya, amiről nem is akarom tudni, hogy mire volt. De a még rosszabb a rózsaszín térdig érő harisnya. A térdharisnya sem egy szexi darab, na de rózsaszín, te jó ég.
Na ezeket nem próbálom meg használni, kiteszem.


A fürdőből most teljesen különböző dolgok fognak távozni.
Elsőre egy Yves Rocher mono szemfesték, a világosabbik lila. Szegény ez sem fog már rendesen, egyszerűen csak öreg és temetésre szorul egy szép és teljes élet után. Határozottan szerettem.

 
A következő a Clarisonicnak a feje, ez itt a pórustisztító, mélytisztítós fajta. Nem a legkellemesebb, mert ez az elejétől kicsit merev, kicsit erős, de hát erre lett kitalálva. Helyette már a Sensitive-et használom, az azért sokkal puhább és kellemesebb. A Sensitive-et fogom újravenni, ez a mélytisztítós nem az igazi.


Utolsónak pedig egy tusoló rózsa vagy pompom vagy mi ennek a műanyag labdacsnak a neve, ő jön. Nem igazán tudom, hogy ennek mi a szabálya hány havonta illik ezeket kihajítani, de szerintem karácsony óta simám megérett rá. Ez eredetileg a karácsonyi The Body Shop adventi naptárban volt, ami régen volt, szóval most kiteszem.


Ez lett volna az 54. hét és a mostani távozók.

Nálatok mik azok, amik nem elfogynak,
hanem csak idővel kidobódnak?
A fürdőlabdacsot ti milyen közönként cserélitek?



17 megjegyzés:

  1. Csomó harisnyazoknit nekiadtam anyámnak. Szerintem borzasztó viselet.
    A fürdőpamacsot azért kéthavonta kidobálom, karácsony óta, te jó ég, teljesen kiment a formájából :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Borzasztó, de egy balettcipő szerűséghez nem nagyon tudok jobbat.
      Ennek sosem volt szerintem formája :) szóval kéthavonta, az jó, mert ahogy ezt a bejegyzést megírtam (anno) rákerestem erre magyarul és nem egy blogon egy évet írtak, ami azért undi. Ezt a 2-3 havonta dolgot szeritem majd összekötöm a Clarisonic kefe, fogkefe, pamacs, sminkszivacs dolgokkal, és akkor együtt.

      Törlés
  2. Körömlakkok. Gyorsan ki is dobtam 14-et. :) Nem fogom higítani, sem új színeket kreálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kemény vagy bakker, sokkal komolyabban nyomod, mint én, és ehhez minden elismerésem :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Lakkot már én sem hígítok csak a fedőlakkokat, ill. a 3ezres lakkokat az utolsó cseppig, az olcsókba többe kerülne a hígító meg a mérgelődés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én itt az istenért sem találok rendes körömlakk hígítót :( de ha jobban belegondolok valószínűleg nekem is az lenne a végső meglátásom, hogy a 4-5 dolláros lakkokat a fene fogja hígítani.

      Törlés
    2. Seche Vite hígítója jó, de csak színes lakkokhoz, fedőlakkhoz Perfect Nailst használok, azzal nem keni el a mintát. Alaplakkot meg nem hígítok, azok többnyire nem is igénylik. Most olvastam az 53 lakkodat, szerintem az ésszerű mennyiség az a 100 alatti. Most arra törekszem.

      Törlés
    3. Nekem a férj 60-ban maximalizálta a lakkokat, hogy addig leszarja mi és mennyi, de utána már figyeli árgus szemekkel, ha két lakk túl hasonló.
      Én az istenért sem találom azt a hígitót, tuti csak béna vagyok, a szalonnát sem találtam egy évig, de meglett.

      Hm, ésszerű, 50 alatti :) jó mondjuk én nem fogok narancs, pink, egynél több sárga lakkot venni. Maradnak a sötétek.

      Törlés
  5. Azt a pompomos izét 3 havonta lenne ildomos dobálgatni (valahol olvastam, de ha agyonütsz se emlékszem rá), de nekem is 4-5 havonta sikerül csak - ráadásul már sose lelek abból az orgonalila színűbűl a Rossmannban :( Az élet nagy problémái, na.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hé ez tök komoly probléma, teljesen jogos. Én most találtam egy lila-kék nagyon király színűt, pont ez lendített a dolgon.

      Törlés
  6. Én is megragadom a lémyeget: a fürdőpamacsot :). Ilyet én sem veszek de valamihez mindig adnak. Ilyenkor szépen kiteszem a fürdőbe aztán 0 használat után kb. 1 év után amikor eszembe jut hogy szegény ott van és tök poros jól kidobom. Harisnyák között én is találok borzalmakat. Néha nem is értem, hogy miket veszek és miért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen nálam is pont erre a sorsra jutottak, de aztán ezt az uccsót valamiért használtam is.
      Én azt nem értem, hogy miért találok olyan dolgot, amit 10 éve vettem, és hogy a fenébe kerül ide.

      Törlés
  7. Ilyen jellegű harisnyában voltam 20-án Tankcspra-koncerten. :D Miniszoknyával, de mentségemre legyen mondva, hogy bakancsban voltam, tehát az nem látszott, hogy bokáig ér. Egyébként ebből az anyagból jobban kultiválom az ilyet, mert húzhatok hozzá normál pamutzoknit, ami nem vágja a lábujjamat, és pamut, na......
    Nálunk a párom használt ilyen fürdőrózsát, csak megunta. De ő is mindig addig használta, míg ilyen amorf nem lett. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, ez tök normális, és még menő is. Nekem ezek a bokáig erő dolgok általában vádli közéig ha érnek, vagy a fenekem fér bele kétszer :)
      Az viszont tuti, hogy aki kitalálta a neccharisnyát lábfejre, azt szívlapáttal kéne megtámogatni.
      Amíg csak működik, az utolsó napig...:)

      Törlés
  8. Eljött az idő, hogy épp nem találok magamnál kidobandó ruhát. Ez persze a nyáriakra vonatkozik. Ha bejön a hideg még kiderülhet 1-2 sunnyogás. Egy régi nadrágot, amit sosem szerettem végre elvittem a varrónőhöz szűkítésre :).
    Kihajítottam egy fa késtartót, ami évek óta állt a sarokban. Felborulós Ikeás vacak volt.
    Tervben van egy óriás babzsák kihajítása, amit a kedvenc nyuszikánk jól kirágott és sajnos meg is tisztelte a tetején. Ezt nem is értem, mert lány-nyuszi. Ehhez még felszívom magam, mert jó nagy, tele van hungarocell golyóval, ami potyog és nem tömhetem a kukába csak úgy. A nyuszinak meg kiporolom a fenekét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na a varrőnőhöz vitt is számít, mert a régi mivoltjától megszabadult.
      Ha a nyár teljesen elmegy egy-két nyári felsőt még kiteszek, és morcosan, mert volt, amit most vettem, és olyan kics ócska, hogy már bolyhos lett.

      A konyhából nagyon sok jó ötletnek tűnő dolgot kihajítottam, amiket aztán mégsem találtam praktikusnak.

      Nos a babzsák ötletét nálunk is a macska húzta keresztbe, bár én már a kanapé oldalának látványából kiindulva úgy voltam, hogy nem, nekünk nem lehet babzsákunk. Azért egy nyúlból nem néztem volna ki, hogy ilyen komoly rágójája van. Megfoltozni esélytelen lenne?

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány