2016. szeptember 22., csütörtök

Mondhatni outfit poszt


Van egy barátnőm, aki fényképeket szokott más emberkékről készíteni. Gondoltam, vagyis gondoltuk megnézzük, milyen modell lennék. Ezek a képek jöttek ki a dologból.


Nem igazán tudom, hogy hogy kéne néha állni, meg hogy nem, és hogy kéne olyan buta fejet vágni, ami még nem überbuta. Nem tudom, hogy kéne napfénnyel szemben mosolyogni, és még sorolhatnám, miket nem tudok, de igazából nem ez a lényeg.





A lényeg, hogy a kilóim számától függetlenül igenis dögös csaj is tudok lenni, ha akarom is. Nagyon sokat köszönhetek a Kuka Keddnek, mert egy csomó béklyótól szabadított meg. Sokat köszönhetek magamnak, hogy igenis megpróbálom magam elviselni, és időnként már-már békességben is tudok lenni a testemmel.








A fura, hogy a tükörben sosem látom nagyanyám arcát, de minél több kép készül rólam, annál jobban látom, hogy a szám körüli részek mind az apai nagyanyámtól öröklődtek.






A vicces dolog, hogy a leányzó, aki a képeket csinálta filippínó, és nyílván a Facebookja filippínókkal van teli. Nagyon oda voltak, hogy honnan akasztott le európai modellt. Hát jót tett az önbizalmamnak az tuti.









A képekért köszönet Elena Sebastiannak, akinek persze a neve állandóan változik a Facebookon.






A véleményeitekre most is kíváncsi vagyok.
Kinek melyik a kedvence?


18 megjegyzés:

  1. A közelképek és az ülős képek nagyon tetszenek, a többiben van valami fura, ahogy fotózott, gondolom, alacsonyabb, vagy nem tudom, mitől van ez. Nem tudom, mi a baj az alakoddal, szerintem semmi. Szerény megjegyzés, hogy mindig kicsit mosolyognod kellene, mert nagyon jól áll, teljesen feldobja az arcodat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag már látom, hogy nekem ez a halott fejű semmibe néző modell arc valahogy nem jön be, pedig minden egyes magazinlány hullafejet vág és értelmes is közben. Mágia.
      Egyetértek a mosolygással kapcsolatban.

      Ha kihúzom magam, akkor nincs semmi, de alapvetően nem húzom ki magam. :(

      Törlés
  2. Olyan szép vagy amikor nevetsz,mint pl a képen,ahol a kalap mögé bújsz. Többször kéne csinálnod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nevetős és mosolygós képeket!
      Tanulgatom-tanulgatom, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.

      Törlés
  3. Csak az előttem szólót tudom ismételni. Semmi baj az alakoddal, jól nézel ki. Jók lettek a fotók is az álló képeken tényleg látszik hogy a fotós jóval kisebb nálad, de egy sámlival lehet ezen segíteni legközelebb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi.
      Ez ilyen fótós dolog, hogy lentről fényképeznek, mint a magazinlányokat.
      Tudom, hogy az embereknek ez fura, mert ha mi nyararól vagy caládi bulis képet lövünk nem derékból fényképezünk, de ennek van valami tudományos magyarázata. De igazából én sem értem teljesen.

      Törlés
  4. Lett egy-két nagy kedvenc, azt hiszem linkelem inkább, úgy könnyebb megmondani melyik. :)
    https://2.bp.blogspot.com/-tN7PhLLnQko/V-M6xCIRpsI/AAAAAAAAI7g/Lbh6lgMxkQoZ8Qvpe9dLALUaQWxk4oEIQCEw/s1600/IMG_0890.JPG

    https://1.bp.blogspot.com/-KxbGIpXkyio/V-M6yN_tvgI/AAAAAAAAI7s/QlpvmHRUrPAqbGZDE461g4PwPkkV4sGfgCEw/s1600/IMG_0893.JPG

    https://3.bp.blogspot.com/-7YP3l82mmyg/V-M61t2Ik9I/AAAAAAAAI8U/-FH9cZgaxIAIj7OIixRgbKaajQuwEoyLwCEw/s1600/IMG_0983.JPG

    https://4.bp.blogspot.com/-WlzaY50qwiE/V-M68VqQGvI/AAAAAAAAI8o/IE-4mEKhVRMgbCX1C-8XZ56rvlyTk4fXwCEw/s1600/IMG_0990.JPG

    https://2.bp.blogspot.com/-jRzXwQNAcp8/V-M6ywmMjdI/AAAAAAAAI74/DFuYFUN3DzsNcJMCKmSZ2TWPrAtnUBNzgCEw/s1600/IMG_0897.JPG

    Talán a linkeltek közül az utolsó a legjobb szerintem! :) Szép vagy és egyáltalán nincsenek plusz kilók, látszanak a képeken, hogy vékony vagy. És tényleg jót tett a kuka kedd is, mert ezek a rucik nagyon előnyösen állnak!

    Pár javaslatot pedig tudok a fotózáshoz mondani. Azzal nem teljesen értek egyet, hogy furák a képek, mert a fotós alacsonyabb volt. Nos...a teljes alakos fotókat úgy kell megkomponálni, hogy az embernek valahol a combközepével legyen egymagasságba a fényképezőgép a perspektíva miatt. Mert ha vagy nagyon fentről, vagy lentről van fotózva, akkor ugye rövidül....
    Fények. Ez a legfontosabb a fotózásban! Sosem jó az, ha délben készülnek a képek (derítő és egyebek nélkül), mert akkor nagyon magasan jár a nap és nagyon "éles", így az arcon is erősebbek az árnyékok, amitől ráncosabbnak néz ki a modell.
    Írtad, hogy a pózolás kicsit nehezen ment, mert nem tudtad hogy állj. Hát csalj! :D Ott az internet, ha nem is előre begyakorolsz pár pózt, akkor közben lehet nézni pár telefonra lementett képet..stb:)
    Illetve nagyon fontos még a háttér megválasztása, hogyha ember-outfit fotózásról van szó, akkor a háttér legyen semleges, homogén. Az őszi tájas hátterek nagyon tetszenek, mert szép. A kerítéses sem lett volna rossz választás, hogyha csak az látszódik a háttérben és nincs felette-mögötte fa meg ház. Mert így kicsit elvonják a figyelmet a rengetegfelé futó vonalak, irányok.

    Ezek csak jó tanácsok voltak-ha bár nem kérted őket :D- egyébként tetszik a bejegyzés és várok még többet! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb összeszedted az én kedvenceimet is. :)

      72 kiló vagyok, vékony, istenem, de cuki erre ma mindenki, én mingyárt nyomok egy reggeli bőgést :)

      A fényekkel nagyon egyetértek, nagyon öregnek néz ki az arcom sok képen, nagyon karikásnak.
      Kinézni a netről, ez megvolt, de más annak, akinek 10 gyakorlata van, mint az, aki csak átment barátnőzni. Ezt még gyakorolni kell, és gyakorolni, és megtanulni, mi előnyös, mi nem.

      A kerítésben az a poén, hogy túl magas vagyok hozzá. Mindenki más pont akkora, minta kerítés, én meg kilógok belőle. A garázskapú lesz egy jó ötlet, az elég magas.

      Dehogynem, mindig és mindenről. És iszonyatosan hálás vagyok, hogy írtad őket, mert egyesével, képenként tudok tanulni belőlük. Köszönöm szépen :)***

      Törlés
  5. Nekem a kalapos kép a kedvencem, mert vidám. A pluszkilókat én viszont nem látom a képeken. ;)

    Mosolyogj, mert jól áll. :)

    Eniko
    http://youaremycupoftea.blog.hu/

    VálaszTörlés
  6. Ígérem mosolyogok, ez a komolysági kísérlet nagyon gyászos lett.

    VálaszTörlés
  7. Véééégre egy igazi NŐ! Akinek jó a stílusa, egyedi, és igenis bomba nő! Nagyon szívesen néztem végig a képeket, pedig nem gyakran nézek meg outfit fotókat, most mégis azt mondom, hogy lehet még nyugodtan ilyen, ha van kedved. :) A mosolyra pedig én is szavazok.

    Nekem nem is tudom melyik a kedvencem, mind szuper, de egy különösen. Én is inkább linkelek. :)

    https://4.bp.blogspot.com/-WlzaY50qwiE/V-M68VqQGvI/AAAAAAAAI8o/IE-4mEKhVRMgbCX1C-8XZ56rvlyTk4fXwCEw/s640/IMG_0990.JPG

    Meg ez is:
    https://1.bp.blogspot.com/-XVr-Gxri-Q8/V-M69i5grlI/AAAAAAAAI8s/vwJ8UPzKQI84hRBjmFmFM3fl1W0-tBuvQCEw/s640/IMG_0991.JPG

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) de tényleg.
      Az a jó, hogy mindig ősszel jön rám a modellkedhetnék, amikor a hó már a szomszédban van (és tényleg)

      A napomat a többiekkel együtt bearanyoztad

      Törlés
  8. Szerintem a pluszkilóid egyetlen helyen léteznek: a fejedben! :D
    A mosolygós képeid mindegyikét imádom, de érdekes módon a kedvencem mégis alulról (végéről) a negyedik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XDXXDXDXD
      A nagyon komoly, nagyon hulla fej nekem nem áll jól, maradok a mosolygásnál.

      Nekem is az az egyik kedvencem :)

      Törlés
  9. Mindegyik jó lett, szerintem is jobb ha mosolyogsz. Csinos vagy mindegyik képen, semmi baj az alakoddal, tök arányos és nagyon jó alakod van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Még a végén ráadom a fejem az autfit bejegyzésekre. Jövőre :)

      Törlés
  10. De jók! Nagyon tetszik az összes, de a legkedvencebb amin csak mellig látszol és az arcod közel van. Ütős!
    A kis filippínó csaj nagyon ügyes! Rajtad meg látszik, hogy már jobban tetszel magadnak. Hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nagyon ügyes, az ő érdeme nem az enyém.
      Alakulok, alakulok...

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány