2016. szeptember 21., szerda

Rúzskollekció, Rúzstárolás


A mai videó hosszú lesz, de hát a kollekciós videók általában hosszúak. Nézzük meg, hogyan tárolom a rúzsaimat, illetve a mindenféle ajakra való kencéimet!
Rövid kis vélemények is következnek mindenről, a képek és linkek pedig itt a blogon lesznek listázva.


Ebből a kollekcióból még egyet-kettőt ki fogok selejtezni, mert van még pár, aminek benéztem a színét, vagy valamilyen oknál fogva nem szeretem.



A márkára kattintva a link a márka honlapjára visz, a rúzs megnevezésére kattintva, pedig oda repít a link, ahonnan rendelni lehet.


Szín: Dark room
Ára: 19 USD



Szín: Dark Secret
Ára: 16 USD



Szín: RS612
Ára: 25 USD



Szín: Spritzer
Ára: 30 CAD / 26 USD



Lip Surgence lip creme (Ipsy bag)
Szín: Wonder
  


Szín: 21. Mauve pastel
Ára: 3890 forint



Szín: One Wish LCL009
Ára: 10,5 Euró



Szín: Pandemonium
Ára: 17 USD /  21 CAD




Szín: Denim, Third eye
Ára: 18 USD



Lasting Finish by Kate Lipstick
Szín: 107

The only 1 Lipstick
800 Under my spell



Szín: Pretty Burgundy
Ára: 30 CAD


Clinique magyar honlap és kanadai 
Szín: A different grape
Ára: 21 CAD


Szín: 240 és 335
Ára: 3590 forint




Színek: Melted Fig, Melted Villain
Áruk: 25 CAD



Szín: Unicorn
Ára: 25 CAD




Szín: Rikugien
Ára a teljes kiszerelésnek: 33 CAD

Szín: Cruella
Ára a teljes kiszerelésnek: 33 CAD



Színek: Amethyst, Pink Lust
Ára: 10 CAD



Színek: Berry Me 2, Brick
Ára: 18 USD



Ára: 37 CAD
Szín: 304 0LBB



Szín: koreai betűk, de egyébként Honey Syrup
Ára: 10 USD



Szín: Lucky
Ára: 24 USD



Szín: Firework
Ára: 26 CAD (visszavittem, mert nem jött be)

 

Szín: Mega Melon
Ára a teljes kiszerelésnek: 20 CAD



Stay all day liquidlipstick
Szín: Patina
Ára: 31 CAD



Szín: Ayesha, Requiem
Áruk: 24 CAD



Shiseido
The Makeup Automatic Lip Crayon
Szín: LC 9



Színek: Deranged (amelyiket, nem szeretem), Selene (a fényes)
Áruk: 18/16USD



Szín: Hangry
Ára: 24 CAD



Szín: Jinx (nincs fenn jelenleg a honlapon)
Ára: 20 USD a Velvetines matt rúzsoknak jelenleg



Színek: Tarot, Datura
Ára: 12 USD




Ára: 6 USD




Ára: 5 USD






  
Ára: 5 USD




A folyékony rúzsok tartója az Amazonról van INNEN, és én anno biztosan nem ennyiért rendeltem, de az van meg, ha minden igaz. De nem ajánlom megrendelésre, mert a DHL szállította, aki indokolatlanul is megvámolta.


Huhh, linkek hada, remélem egyet sem rontottam el, ha mégis, írd meg légy szíves.






Szerintem nincs irreálisan nagy gyűjteményem. Nagynak nagy, meg sok is, de talán ha nem szaporítom, akkor azért nem gáz.

A tárolásuknál az egyszerűségre törekedtem, semmi extra. Ha valami túl van bonyolítva, akkor azt nem használod, és majd nagyobb rendetlenség lesz, mint volt.




Köszi ha megnézted a hihetetlen hosszú videót, és a plusz 50 (egymillió) képet. Komolyan, extra kitüntetést érdemel a kitartásod.
Kinek hány darabos a kollekciója?
Mennyire veszitek komolyan a lejárati időt?
Hogyan tartjátok tisztán őket?

9 megjegyzés:

  1. Megrondul és ocsmányodik :DDDD Fáj a hasam a röhögéstől!
    Szép gyűjtemeény! Nem a színvilágom egyik sem, de hozzád illenek, olyan Ildisek. Én a kommerszebb színeket kedvelem: vörös, élénk fukszia, virító piros, barack, meleg barackos rózsaszín, esetleg bordós piros. Ami élénkíti az arcomat az jöhet. A finish félszatén-félmatt, vagy miszösz. A teljesen matt nem tetszik a képemen. Szeretem, ha jó tartós, mert utálom újraszerkeszteni, vagy kopjon szépen, ne "ocsmányodjon".
    A napokban jöttem rá, hogy a szemhéjalapom csodás rúzsalapnak is, tökre örülök neki :).
    Na, beszaladtam a fürdőbe és megszámoltam, 12 db ajakra valóm van, plusz egy kontúrceruza. A lejárati időt nem szoktam betartani rúzsnál, csak ha már fura érzés viselni, elmegy az illata, vagy más érezhető baja lesz, akkor válok meg tőle nagy nehezen. Nem volt még eddig olyan, amit tökéletesen elhasználtam volna (ha jól emlékszem). Tisztán tartás nálam: kirámolom a tartóból őket és kimosom a tartót, meg letörölgetem egy nedves kendővel, ha egyáltalán beporosodnak, mert ez nem akkora mennyiség, hamar sorra kerülnek. Mostanában ha csak oviba viszem a kisfiamat is felkenek egy színt minden más festék nélkül, ne legyek annyira sápatag. Ha maga a rúzs tokja kenés után maszatos, vagy összetapiztam, akkor azonnal tisztítom. Ami a számhoz ér, azt nem fertőtlenítem, csak zsepivel letörlöm. Erre háklis vagyok más sminkcuccnál is. Itt nincs kiborulva a por állagú, nem maszatos az alapozós tubus, a szemfestékek pan-jei körül sincs kiszóródva a felesleg. Az ecseteket én is szeretem mosni, mint Te és csinálom is szorgalmasan.
    Volt egy kolléganőm, aki nesziben hurcolta a színes kozmetikumait és otthon is ezeket használta. Nem volt sok neki, mindent maradéktalanul elhasznált szép sorban. De olyan retkes volt mindene, hogy elképesztő! A neszesszere kívül-belül úszott a festékporban, a dobozok kívül és belül is csupa trutymó és maszat voltak. Undi volt. Azóta sem láttam hasonlót. Ez csak úgy eszembe jutott a tisztán tartás kérdés miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, már megérte felvenni a videót :)

      A vöröset újrapróbálom, ha meguntam a lila hajat, de amíg lila vagyok sajna szóba sem jöhet.

      Szerintem annyi rúzs simán elég, nekem is afelé kéne haladnom, mert így csak sorre tönkremennek, és nem egy színből van 2-3.

      Háklis ugyan nem vagyok, de a koszos, vagy törött sminkcuccokt igénytelennek tartom. Sőt akár egészségtelennek is.

      Törlés
  2. Kedvenc témám a lakkok után :) naszóval, engem pár hónapja elkapott a folyékony rúzs láz (pedig olyansokáig ellenálltam:)) szóval azóta gyűjtöm be a lima crime, jeffree star, kat von d, és milani rúzsokat, tudom hogy hol egyiket hol másikat szokás szapulni de nekem nagyon beváltak, imádom a színeiket, nem szárítanak szét, eszem ágában sincs váltani :) megszámoltam: 27 folyékony rúzsom van márkától függetlenül és 52 sima. Nem kevés, de belefér. Én akkor szoktam kidobni ha vagy tudom h nagyon régi vagy az állagában, szagában eltérést érzek. Át is kéne majd nézni a simákat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A botrányok miatt most én sem veszem őket, de a LC vagy a KVD folyékony rúzsai a legjobbak között vannak, najó a KVD szuper 6 órán át.
      A folyékony rúzsok gyűjtésével azért én próbálok óvatos lenni, mert azok hamarabb megmurdálnak, főleg, ha kajálás után igazítunk...

      Jön a Kuka kedd :)

      Törlés
    2. Kuka kedd nagyon rám férne, bele is kellene építenem a rutinomba :)
      A folyékony rúzzsal nekem is ez a bajom, de rengeteget használom őket, meg az LC elég kicsi is :) Én megértem aki a botrányok miatt elhatárolódik én a minőség miatt nem teszem, sokat utazok napközben és megnyugtató hogy tudom hogy nem mászkál el. Régen volt, hogy e miatt nem rúzsoztam :// Amúgy a 3 márka közül rajtam is kat a leggyengébb, azt állt lemosom ebédnél, hidratálok és aztán újrakenem. A másik kettő viszont elképesztő, tegnap is elindultam jeffreebe ettem, ittam és alig kopott meg, száraz érzés meg egyáltalán nem volt. A milani nem túl tartós, mármint szájon oké, de fog, viszont olcsó :)

      Törlés
  3. Rúzs a kedvenc smink játékszerem.Ha nem is sminkelek,de rúzs mindig van rajtam!Kedvenc színem az a rózsaszín ami pirosba hajlík át,de nagyon szeretem a mályvás színvilágot is.Van kb 10 Estee Lauder Envym ebből 3 folyékony,van 7 Mac,1 Givenchy,2 Dior,2 Clarins,2 Nars.Ők a szívem egyik csücskei gondossan összeválogatott kis kincseim.Ha ezek közül valamelyik elfogy bármelyiket újravenném.Van még Astor rúzsceruzám és Yves Rocher na meg Catrice és egy Lorealos rúzsom is az a boltba menő rúzskollekció.
    Én a Rafaello csoki műanyag tartójába vannak szerintem nagyon tuti,átlátható a rendszer!
    A videó majdnem 40 perc én meg majdnem elkéstem! Ne beszélj ilyen sokat,mert nem tudom abbahagyni a nézést ,mert mégiscsak kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha korán megyek dolgozni, akkor nálam is a rúzs az, ami egy pillanat, és mégis wow a különbség.
      Én nem merek Dior vagy hasonló márkájút venni, annyira drága, hogy azt már túlzásnak érzem. A Bite Beauty volt 30 cad, a Dior már 43 cad. Jó igazából csak félek a csalódástól, hogy nem lesz annyira különleges.
      A NARS tervben van, de valami alkalomra szeretném, hogy emlékké váljon.
      Ne hari, a következőt már kettéveszem, mert lehetetlen engem ennyit nézni :)

      Törlés
  4. Douglasba minden drágább én online szoktam rendelni így a Dior és a Nars is olcsóbb mindegyik 30 Euró körül van.Mindent szinte így veszek kivéve a Mac-et.Vannak mindig kuponok,e-mailes kedvezmények pl 20% így azért olcsóbban kijön minden.Dior nem olyan tartós,mint mondjuk a Nars vagy az Envy,de nem is várom el tőle.Viszont ha 3 napig csak őket hordom 4.nap már nem kell használnom annyira szárítanak.
    Nagyon szeretem az ilyen jellegű videóidat is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Novemberben lesz a 20%-os kedvezményes hétvége a Sephorában, akkor azért majd szétnézek ismeretlen vizeken is. A Nars rúzsok a barátaimmá válnak majd. Meg valami Hourgass.

      Lesz még :)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány