2016. október 31., hétfő

LookFantasztikusságok szeptemberből



Igazából nem volt sok kedvem már erről beszámolni, mert az aktualitását elvesztette, de aztán rájöttem, hogy én nem vagyok ilyen gyors blogger úgysem, így aztán az idő mindegy is. Meg tetszenek a képek, ami fontos.


Ez lesz az utolsó LookFantastic doboz beszámoló. 3 hónapra fizettem elő, és érdekes módon, le kellett mondani a dolgot, különben magától megújult volna. Hmm, mondhatnám, hogy ez egy szemét húzás, de szerencsére legalább itt már éberen duplán ellenőriztem, nem úgy, mint az Ipsy, amit mégsem sikerül lemondani, de Ipsyről, az Ipsys bejegyzésben.




Tehát a doboz ezer éve, de megérkezett. Szülinapi kiadás, bár én ezt, hogy úgy mondjam, annyira azért nem látom rajta. Mellesleg én egy szerencsétlenke lehetek, mert már megint nem stimmelt valami a papírhoz és a valósághoz képest. Miért velem történik ez mindig?
A doboz teljes tartalmához ez a link vezet.


Elsőre nézzünk egy Argan Liquid Gold Multi-Tone BB Cream nevű BB krémet, amire az van mér írva, hogy Flawless Finish és még az is, hogy For all Tones. Na, ez az uccsó olyan, aminek szerintem én nem nagyon vagyok képes hinni.




Az eredeti 30 milis ebből az anyagból 88,5 amerikai dollárba fáj, ami 25’000 forint. WOW. Az kis 10 milis, is 8’300 forintnyi anyag. Szóval drága.
A poén most következik, olyan narancssárga, hogy majd hanyatt estem tőle, én még ilyen jó répaalapot nem is láttam. De még kisorsolásra is olyan, hogy talán, de nem jó szívvel.
Így ezt most szomorúan haszontalannak nyilvánítom.


Térjünk át kellemesebb vizekre. A következő a dobozból a bareMinerals Marvelous Moxie szériájú rúzsa lesz. 1,5 grammos a kiszerelést kaptam, szerintem ez egy nagyon jó ötlet, hogy rúzsból is vannak már ilyen kisebbek. Nagy szerencsémre a színem, a „Get Ready” tetszik. Mondjuk azt, hogy élőben tetszik, de a honlapon elég fura a színválasztáshoz csatolt kép. Konkrétan köze nincs a valósághoz. A Get Ready egy világos barackos pink, viszonylag mindennapi szín. De semmiképpen sem sötét bordó. Szerintem a zölddel bekarikázott lesz a jó szín.


21,5 dollár az eredeti ára, ami 6000 forint, így a kis kiszerés is 2000 forintra jön ki.
A rúzs maga nem a kedvenc állagom, nagyon krémes, de ebben a színben okés, sötétebben nem lenne egy örömteljes a kapcsolatunk. Szóval erre azt mondom, hogy oké, jó hogy van.




A következő a misztikus kavarodás alanya. Amit kaptam az a Lord & Berry márkától egy #1153 Strobing Pencil nevű rövidke ceruza.  De hogy ez most mi azt elsőre nem tudom, mert ez a strobing pencil inkább néz ki színkódnak, mint névnek, főleg, hogy ilyen termék nincs a honlapjukon sem.
Aztán lehet ez a neve, de az tuti, hogy a ceruza az nem egy jó kiszerelés a strobingra.



A dobozban lévő papíron ez volt, hogy ennek kéne benne lennie. Ez már itt bajos volt, mert az egyik centin még a szemről van szó, aztán két centivel arrébb már az almácskákról.




A ceruzáikat megnéztem, amiket meg lehet találni a honlapjukon, mint mondjuk EZT, és ugyan ebben már nincs kőolaj parabén az még mindig van.


A LookFantastic honlapján viszont már ez a termék szerepel a szeptemberi doboznál: Lord & Berry Luminizer Highlighter & Concealer Stick 15,5 amerikai dollárért.


Ez a termék a Lord & Berry honlapján nem található meg.
A márka eddig sem volt szimpi, ezután sem lett az. Hasonló szemcerkám van, így ezt tuti kisorsolom, már nem is biztos, hogy szemkörnyékre okés.
10 dollárral számolom majd az összesítőben, mert a cerkáig teljes áron 20 plusz vagy mínusz körül vannak.
Ez egy teljesen felesleges baki volt.


Haladjunk tovább egy testápolási dologra a Bliss márkától, amiről tök jókat hallottam, így a kezdés jó volt. Aztán láttam, hogy testvaj, így kicsit szomorkás lettem, mert nekem nincs szükségem testvajakra, sőt nem is szeretem őket. Aztán kipróbáltam tisztes nevén a Lemon + Sage Body Butter-t, ami ugye citromos és zsályás, könnyed, majdnem folyós állagú fehér krémet, és egyből újra csavarodott egyet a véleményem szerimeri irányába.


Nagyon jól beszívódik, semmi felesleges anyag nem marad a bőrön, csak puhaság és hidratáltság. Ezt az érzést 28 dollárért adják, ami 200 milit jelent 7500 forintért.  Hmm, drága mulatság. Az én 30 milis kiszerelésem is 1200 forint. Hmm, drága.

Ennek örülök, el fog fogyni, de nem hiszem, hogy megveszem magamnak.


Van itt nekünk egy hajra való cuccunk is, amitől elsőre lehet kicsit tartottam, mert a lila hajjal nem igazán éri meg szórakozni. A cucc a Christophe Robin márkától van, és a neve Purifying Shampoo with Jujube Bark Extract. Tehát egy tisztító (?) sampon egy Jujube nevű fának a kérgének a kivonatával. Fantasztikusan hangzik, hogy van egy (haj)samponunk, ami tisztít, mégpedig egy olyan fa kivonatával, amiről sosem hallottam, akkor ez tuti nagyon különleges dolog lehet. Jó nem viccelem el, de a bullshit, hogy tisztító sampon nekem nehezen emészthető.


Elég különleges, mert a 250 milis flakon 35,5 amerikai dollárba kerül, ami 10’000 forint.  Tehát az én 75 mililiternyi samponom 3000 forintba kerül. WoW. A maradékot elteszem a királynőnek.
Viccet félretéve tök jó volt használni, jól habzik, tényleg jól tisztít, még a hajszínt is. Zsíros nem lett utána a hajam jobban, mint általában. Így lényegében, mint sampon rendben van. Az ára nincs rendben.

Egynek elmegy, természetes hajszínűeknek tuti nagyon jó. Én nem fogom megvenni.


Még egy dolog érkezik, amitől szuperszép leszek, ez pedig a Gatineau márka Collegene Expert Smoothing EyePads nevű szem alá való valamije, a tapasz szót nem szeretem erre használni. Legyen korong, még ha nem is korong alakú. Oda kell tenni a szem alá, és ettől majd nyugodtabb lesz a bőröm.


Ezt a csodát 45,5 dollárért árulják, amiben 6 pár korongoncska van. 12’800 forint a 6 pár, ami egy párra 2150 forintra jön ki. Hát ez sem az az ár, amit én ezért kiadnék, főleg, hogy Koreából sokkal olcsóbban lehet rendelni hasonló dolgokat.

Örülök, hogy jött, mert a szemem környékére is a 30-hoz közeledve már ráfér a frissítés, de nem venném meg.


Argan Liquid Gold Multi-Tone BB                          10 mili                        8300 forint
bareMinerals Marvelous Moxie  „Get Ready”         1,5 gramm                  2000 forint
Lord & Berry #1153 Strobing Pencil                        0,7 gramm                  3000 forint
Bliss Body Butter (lemon + sage)                             30 mili                        1200 forint
Christophe Robin Purifying Shampoo                      75 mili                        3000 forint
Gatineau Collegene Expert Smoothing Eye Pads     1 pár                           2150 forint

19650 forintra jön ki a vége, ami az árához képest nagyon szépnek tűnik, de nézzük mi is kell nekem ebből a dobozból. Semmi. Mi az, aminek örülök: a rúzs, a testvaj jó lesz, a szemkorong is jó lesz majd valamikor. De ott van BB krém meg a misztikus cerka, mi megy a kukába kb.


Így aztán nem bántam meg, hogy ezt is lemondtam. viszont ha egyet megtartottam volna a sok közül ez lenne. Az oka az, hogy a személyre szabható csodaalgoritmus nélkül is a LookFantastic dobozt közelebb érzem magamhoz, mint az Ipsy-t vagy a LaRitzyt, Morphe-t. Illetve a LookFantastic még mindig rendelhető Magyarországra.

Az augusztusi 360 / októberi 345 forintos fonttal az előfizetések így néznek ki.
1 hónap ára: 15 font, ami 5400 / 5175 forint
3 hónap havi ára: 13,33 font, ami 4800 / 4600 forint
6 hónap havi ára: 12,50 font, ami 4500 / 4310 forint
12 hónap havi ára: 11,25 font, ami 4050 / 3880 forint

Ha valaki a 3-6-12 havit választja, akkor havonta vonják le az összeget a számláról, nem egyben. Külön postaköltség nem adódik hozzá.
A font gyengesége miatt ez a doboz igen elérhetővé vált akár egy hónapra, de ha már három hónapra rábólintunk, akkor csak 4600 forint a Pixibox 6000 forintos árával szemben.


Ennyi lett volna a LookFantastic tesztelése. 3 hónap nem sok, de sokat tanultam belőle, remélem nektek is tetszett. Kétségbeesésre nincs ok, azért más magyar bloggerlányok is rendelik a dobozt, így továbbra is tudjátok követni a dolgokat.



Kicsit sikerült közelebb hozni a LookFantastic boxot?
A font gyengesége miatt jobban nézegettek brit oldalakat vásárlás céljából?

7 megjegyzés:

  1. Hátööö, nem győzött meg ez sem, még úgy sem kellene, ha könnyen elérhető lenne.
    Eszembe sem jutott brit oldalakon nézelődni ;) marad Korea. Megjött a kicsi csomagom és asszem maradok ezeknél a megfizethető dolgoknál. Ha elfogynak a meglévő arcápolóim, akkor onnan fogok ezt-azt beszerezni.

    VálaszTörlés
  2. Hm engem még mindig hidegen hagynak a dobozok, akkor is, ha sok dolgot kipróbálhatnék mert biztosan örülnék amikor kibontom aztán szépen nem használnám őket. A BB krém rémisztő, és valahogy úgy érzem, h minden indokolatlanul drága.
    Én nem rendelek kozmetikumokat sehonnan mert megvagyok a kis cuccaimmal egyenlőre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dobozokat már tuti nem fogok rendelni, poén, dea tudatossághoz semmi köze.

      Puccos doboz az tuti, de jahh, sokezerért minek vennék testvajat...

      Törlés
  3. Ez a box nem rossz, pont múlt héten nézelődtem az oldalukon és kicsit sajnáltam, hogy erről lemaradtam. Szerintem jövő év elején most már tényleg befizetek rá.
    Mondjuk alapozókat teljesen felesleges belepakolni, az fekete pont.

    VálaszTörlés
  4. A rúzs meg a testvaj jó lehet. Á, nem veszek sosem zsákbamacskát, pont elég pénzt szórok el másra, de jövőre minden másképp lesz :)

    VálaszTörlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány