2016. október 21., péntek

Szemcerkák minden mennyiségben 1. rész


A következő kollekciós videó a szemcerkákhoz fog kapcsolódni, és mivel kettévettem a dolgot, ma a sötét vagy kékes és zöldes darabokat fogjuk átnézni.


Rengeteg szemcerkám van, mivel mindig is szerettem a színes szemcerkákat. A fekete tusvonal sosem volt az a bizonyos „én érzés”, sosem éreztem, hogy cicás tusfarkincákat szeretnék húzni.


A jelenlegi készet legtöbb darabját szeretem, de legalábbis már olyanom nincs, amihez negatívan állnék hozzá. Van pár olyan, ceruza, amit lassan, vagyis már régen ki kellene selejtezni, mert régiek, de mivel hegyezéssel egy teljesen új anyagot kapok azt gondolom, hogy bírják azért tovább is, mint egy év.
Link az Urban Decay szemceruza teszthez ITT található, OCC teszt ITT, a ColourPophoz pedig ITT.


Nézzük meg a videót:



A videó után jönnek a linkek, képek, árak.


ColourPop
Szín: Fast Lane
Ára: 5 USD


The Body Shop
Szín és név: 06Eye Definer Shade: French Navy
Ára: 3290 forint


Yves Rocher
Szín: 11 Bambou
Ára: 2290 forint


ColourPop
Szín: Teaspoon
Ára: 5 USD


AVON
Szín: Black Ice
Ára: 1400 forint, de elég sűrűn akciós, úgy 850 forint


Yves Rocher
Szín: 07 Vert Acidulé
Ára: 2690 forint






ColourPop
Szín: Zulu
Ára: 5 USD


Smashbox
Szín: Raven
Ára: 21 USD


Make Up For Ever
Aqua Shadow Waterproof Eye Shadow Pencil
Szín: 8E
Ára: Jelenleg nincs fenn a Sephora honlapján


MAC (Toledo kollekció)
Pearlglide Intense Eye Liner
A MAC szemcerkákat ITT tudjátok lecsekkolni
Szín: Chlorafill
Ára: Nem emlékszem pontosan, de olyan 20-24 CAD között volt


AVON
Szín: Emerald Glow
Ára: 1400 forint


ZOEVA
Szín: Good Karma
Ára: 7,8 Euró






NYX
Szín: 07 Lime Green
Ára: 7 CAD


OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics)
Szín: Tarred
Ára: 16 USD


Rimmel
Szín: 250 Emerald Sparkle
Ára: 7 CAD (a Walmartban legalábbis)


ZOEVA
Szín: Cool Factor
Ára: 7,8 Euró


Urban Decay
Szín: Accuse
Ára: 20 USD


The Body Shop
Szemceruza
Link egy hasonlóhoz, mert a pontosan megegyezőt nem találtam 
Szín és név: 11 Eye Definer Shade: Vibrant Emerald
Ára: 2590 forint






Sephora
Kohl and Liner
Szín: 02 Keep blue
Ára: Pontosan ezt nem találtam meg, de ITT meg tudjátok nézni az összes Sephora márkájú szemcerkát


Yves Rocher
Szín: 10 Eucalyptus
Ára: 2290 forint


NYX
Szín: SL09 Tropical Green 
Ára: 10 CAD


Sephora
Flashy Liner Waterproof
Szín: 08 Flashy blue
Ára: Pontosan ezt nem találtam meg, de ITT meg tudjátok nézni az összes Sephora márkájú szemcerkát


AVON
Szín: Smokey Diamond
Ára: 1400 forint


ColourPop
Szín: Maybe
Ára: 5 USD







Stila
Szín: Ultramarine (ez a szín nincs fenn a listában valamiért)
Ár: 22 USD


Estée Lauder
Szín: 07 Emerald Volt
Ára: 24 USD


AVON
Szín: Twilight Sparkle
Ára: 1400 forint


OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics)
Szín: Pool Boy
Ára: 16 USD


Urban Decay
Szín: Zodiac
Ára: 20 USD



Meg is vagyunk, a millió egy linkkel, képekkel, mindennel. A jelenlegi készlet első felét láthattátok, amik közül mindegyiket ajánlom igazából, mert mindegyik jó darab, mondjuk ez azért egyéni preferencia kérdése is.


Nem tudom, hogy mennyire van értelme az ilyen videóknak, mert tényleg csak fél-fél perc jut egy-egy szemceruzára, de valahogy egy darab szemcerkáról úgy nem nagyon gondolnék tesztet, ha csak nem valaki kimondottan szeretné. Ha van kérés, akkor viszont aktiválom magam azon nyomban.


Kinek mi a kedvenc szemcerka márkája, vagy fajtája?
Tus vagy ceruza?
Színes vagy fekete?


7 megjegyzés:

  1. De jó! Szemcerkák :). Imádom őket, azt hittem, h csak nekem van ennyi :). Én fekete tust használok felülre és színes cerkát az alsó vízvonalba. Szemhéjpúdert nem használok, így nem olyan szigorú a fejem, van rajta egy kis szín. Hasonló színűek vannak nekem is: kék minden árnyalata, zöldek, pár barna. Meg persze feketék is, a szemem sarkába szoktam tenni, összedolgozni a tussal, hogy ne legyen éles váltás a két szín között. Önhegyezős Essence-től van nekem, picit fura, hogy mindig pici a vége, én mindig jobban kitekerem, azt meg ugye nem lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bordó-barna-arany színek majd a következő videóban lasznek, nem akartam túlságosan elnyújtani.

      Nem is tudtam, hogy az Essence-nek van önhgyezős cerkája. Nekem ez a dolog nagyon fura. Hova kerül a cucc, amit lehegyezett?

      Törlés
    2. A bordó és az arany nekem szörnyen állnak :/.
      Megnéztem a ceruzát, a nauti girl kiadásban volt, szép kék csak nem a cerkát lehet csavarni hanem a kupakot, ami indokolatlanul hosszú, szóval szerintem abba megy a cucc. Különben nem undi vagy ilyesmi, a lefaragott részből semmit sem lehet látni, nem potyog vissza és jó kis tartós. Tényleg a helyén marad, nem kenődik el.

      Törlés
  2. Most rendeltem a videó hatására a lila szemcerkám mellé egy sötétkék és teal színűt. (Avon) Fekete sosem volt, zöldet és barnát szoktam venni meg annak árnyalatait, rézszínt, bronzszínt, csillogósat. Fú, azért ez a videó a mai napra nagyon betett, anyám, főnök meg férj is kb. ilyen hangulatban volt, mint te, hát ma szörnyű napom van, azt hittem, ez egy vidám videó lesz. Ennek ellenére lájkloltalak, mert semmi baj a videóval, informatív meg minden, csak a hangulatom ezzel együtt... (halálfejes szmájli).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Hmm. Észrevétel elfogdva, feldolgolgozás alatt.
      Hmmm, gondolkodom a dolgon, mert az infómennyiségből nem akarok leadni, viszont ha elviccelem nagyon hosszú lesz.
      Pedig rossz kedvem nem volt az tuti, úgy nem ülök neki videónak. De azért örülök, hogy megírtad.

      Törlés
    2. Na ennek örülök, csak a megszokotthoz képest voltál túl komoly 😀

      Törlés
  3. Figyelemre méltó gyűjtemény! Na és a linkelés, meg árak! Jó kis munka volt!
    Hát én kilógok a sorból rendesen az 1 fekete, 1 barna és 1 nude cerkámmal. Volt sötétkékem, de az nem érvényesült rajtam. Most egy jó élénk kéket, amolyan teal-t szeretnék beszerezni. Tusból volt feketém, most barna van és talán jobb is nekem hétköznapra.
    A ceruzákat keveset használom, főleg mióta jobban ereszkedik a szemhéjam. Szerencse, h bejött a tus a divatba, mert ezzel jobban tudok felül variálni.

    VálaszTörlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány