2016. október 13., csütörtök

Szeptemberi IPSY és MORPHE bag


Igen, ma duplázunk a meglepi dobozokkal, és ennek igen komoly oka van, ami a videóból ki is derül.



Amit itt meg is találtok:



Morphe képek és linkek:

M403 - SMALL CHISEL BLUSH – Pirosító ecset

Ára ismeretlen
Anyaga: Coboly


M437 - PRO BLENDER/CONTOUR  - Kontúr ecset

Ára: 6 USD
Anyaga: Coboly


M431 - PRECISION PENCIL CREASE – ceruzaecset a mélyítő vonalba


Ára: 5 USD

Anyaga: Kecskeszőr

 


 M424 - ELITE SOFT POWDER – Púderecset


Ára: 10 USD

Anyaga: Kecskeszőr



 

IPSY képek és linkek:

 

Dirty Little Secret

Eyeshadow palette

Ára: 38 USD, így egy szín 7,5 USD



My Skin Mentor Dr. G a Dermstore-on

Daily Safe BB SPF 30 PP++ Exclusive
A 45 ml-es kiszerelés teljes ára 32 USD, így az 5 miliset 4 dollárnak számolom.


A2 unciás 15 USD, így az én 1 unciás kiszerelésem 7,5 dollárnak felel meg.




Ára az utazó kiszerelésnek 14 USD, a teljes kiszerelés 28 dollár.





Ára 6 dollár.


Az Ipsy bag 39 dollárra jött ki.



És akkor ennyi is lett volna a dolog. Nem akarom túlmagyarázni a dolgokat, mert nem kell. Mindenki érzi, mire van szüksége és mire nem. Nagyon tetszett az elmúlt időszak, a bontogatás, az izgalom, de végül beláttam, hogy a tudatos fogyasztással ez nem fér össze.
Az Ipsyről lesz még szó, és nem a legjobb értelemben.

Köszi, hogy velem tartottatok a meglepi dobozok világában, ígérem ugyan valami más, de legalább ilyen izgalmas azért lesz itt pótlásképpen.

9 megjegyzés:

  1. Ecset nagyhatalom vagy :). Szerintem azért nem lett népszerűbb a Morphe videó mert az átlag ember használ 5-10 ecsetet aztán ennyi. Ha még működnek is szépen, akkor nem kell másik. Ha pedig valaki picit elborultabb az ecsetek irányába, akkor persze lehet különbséget érezni, hogy melyik jobb de valószínüleg egy sminkesen kívül kevés lánynak van ennyi ecsete :). Aki pl. olyan nyomika mint én annak a kis ujja is megfelel.
    A meglepi dobozok lemondása érthető, biztosan izgi kicsomagolni, hogy mi van bennük de aztán ha nem jön be a tartalom, akkor csak a helyet foglalják. Nekem a mini méretű dolgok nem jönnek be. Durva, hogy küldtek szájfényt. Lehet, hogy túl sok a megrendelés és akit lehet kiakasztanak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hu én az ujjal sminkelkeléstől ki vagyok, nem szeretem megfogni a dolgokat. De igaz, sokan csinálják. :(

      Egyébként tényleg idegesítő a sok kis flakon mindenfelé, de még mindig jobb, mint ezek a kis zacsik vagy mik.
      Az Ipsyre várólista van konkrétan, de én 100%ban biztos vagyok benne, hogy a híres bloggereknek küldik a jó cuccokat a mezei embereket eleinte figyelik, jókat küldenek, mint nekem, de utána semmi extra. A barinőmnek is csak úgy jön valami, de ő kanadai, sosem mondja le, mert foglalkoznikell vele. 20 dollár meg itt nem sok, nem foglalkoznak vele.

      Törlés
  2. Nem tudom, én mozgok-e rossz körökben, de még a sminkelés sem általános a mindennapokban, amikor 20 másik nővel dolgoztam együtt, rajtam kívül egy nő sminkelt, 22-60 év közötti korosztályban. Drága, fölösleges, nem kívánja meg a melóhely, akkor minek, kb. ez volt a közvélekedés. Bezzeg itt egyszer nem lakkozok, azt is megjegyzi a főnök, bár viccesen. Az átlagember bemegy a drogériába és vesz valamit, ennyi. Egy bizonyos réteg sminkel, annak is egy része, mint én, tudja, mit akar és nem vesz olyat, ami jó lesz valamire, hanem azt, ami kell, pont azt a terméket, akkor is, ha drágább. Nekem a bőröm is kényes. Ez a doboz annak jó, aki szereti a meglepetéseket és van, pénze, ja meg a bőre bármit elvisel, akkor még meg is éri. De szerintem ritka, hogy mindegyik termék telitalálat legyen. Na, mindegy, nem leszólásként írtam, csak hogy nem én vagyok a célcsoport, ettől függetlenül megnéztem a videót, mert mindig jókat csinálsz, igényes, vidám és kérdezted, hogy miért nem nagyobb a nézettség.
    Előbb-utóbb mindenkinek felgyűlnek a termékek otthon, nálam is, aztán akkor kis szünet van a beszerzésben. (Ha megállom, ugye, mert én meg raktározok, pl. öt tökegyforma púderem van, plusz amit használok meg a retikülben is, hát annak is sok értelme van, mi? :) Meg a fóliázott spirálok, csak hogy legyen. A lakkokról nem is beszélek, listám van karácsonyra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos az első gondolat teljesen igaz a volt melóhelyemre, bár ott elég sok igénytelen nő volt és nem csak a sminkelés miatt.
      Nálam most kézkrém, testápoló, tusfürdő, fogkrém raktárkészlet van, ami nagyon komoly, de ezeknek úgy nem nagyon lesz baja. De nyitva már nincs egyszerre 5 mindenből.

      Nekem eddig szerencsére nincs karácsonyi listám, pedig csak 11 hét. Najó az UD szivárványos paletta az valószínűleg rajta lesz a listán.

      Törlés
  3. Nagyon csinos vagy ezzel a felsővel és a nyaklánccal!
    Ha hozzájutnék ezek ismeretében is rendelnék Ipsy-t. A sok ecsettel én sem tudnék mit kezdeni hiába csúcsminőségű. Lehet én is csak egy ideig rendelném, mert akármilyen kicsik a kiszerelések csak felhalmozódik elajándékozások esetén is.
    Mivel parázom az arcbőröm öregedése miatt, ezért mostanában arcápolási cuccokat halmoztam. Igyekszem eldugni magam elől egy részét, hogy ne bontsam ki és elhasználni, ami bontva van.
    Karácsonyi lista? Hát ezen még nem gondolkodtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      A LookFantastic könnyebben elérhető, bár kevésbé sminkorientált.
      Mondjuk az, hogy ilyen kicsik tud zavaró is lenni, de nekem a teljes kiszerelés nem hiányzik a legkevésbé sem, mert ha nem tetszik, akkor mit kezdek vele, semmit.

      Én is kicsit átbillentem az arcápolás felé. Száraz a bőröm felülete csináljak bármit is.:(:(:(

      A boltokban már ott vannak a karácsonyi cuccok, pedig itt még Halloween is van.

      Törlés
  4. Jó a rúzs-nyaklánc kombó! <3
    Te vagy az egyetlen blogger, akinek az ipsy/morphe/lookfantastic/laritzy videóit megnéztem, valahogy Tőled érdekelt. Az itthoni pixi/drogériás meglepi dobozok nem izgattak egyáltalán, halálunalmas a tartalom és a blogok is, ahogy írtak róluk...
    Ipsy-t lehet egyszer majd rendelek, majd még meglátom. A morphe valamiért nem lett nekem szimpi, de még nem jöttem rá, mi nem tetszik a márkában.
    Én szeretem a travel size cuccokat, ecsetben is, simán van, hogy megveszem aztán nagyban is, ha bizonyított a termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)

      Az Ipsyre várólista van, rendeld meg minél előbb.
      A Morphe egy Kínában gyártott közepes minőségű dolog. A sminktermékei pedig kőolajban és parabénben úsznak. Érthető, hogy nem lett szimpi.

      Ecsetben nem szeretem a kicsiket, nem fekszik bele a tenyerembe rendesen. Jó mondjuk nekem lapátkezem van :)

      Törlés
    2. Én pedig szemüveges vagyok, sminkeléskor közel kell hajolnom a tükörhöz, hogy lássam, mit csinálok, úgyhogy nekem jól jön a rövid nyél egy ecsetnél. :)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány