2016. október 8., szombat

Vásárlós Vasárnap Because of Simply Nailogical


Ma a Vásárlós Vasárnap egy körmös kiadása fog következni, ami attól is szuperkülönleges, mert egy adott személy miatt vettem meg azokat, amiket. Mondhatjuk, hogy a Youtube hatására egy egész haul videót sikerült produkálni, ami ijesztő vagy hasznos, még nem tudni.



Nézzük a videót:



11,50 USD







16 USD





10 USD



12,50 USD



3,75  USD



A piCture pOlish lakk már nincs fenn a honlapjukon.

Twinkled T

Kolinsky Professional Nail Cleaning Brush Size #2

11,99 USD


Twinkled T Glass Nail File

7,99 USD



4 dollártól

Multicolor Circle Rhinestones Wheel

5,99 USD




Starter Kit Summer Simply Pure

20,79 USD


Dropper Bottle Simply Pure

14,99 USD


Simply Pure Hydrating Oil Pen

6,23 USD

Crystal Nail File

7,79 USD


Simply Peel Liquid Latex Barrier - PatentPending

12,47 USD




Ennyi lenne a körömkence mára. Azt hiszem, egy jó darabig el leszek vele. Szerencsére ezek a lakkok több napig is megmaradnak a körmömön, így ezzel a kedvemet megtartva körmözéshez.
Képek a megadott honlapokról, pontos linkek a termék megnevezése alatt megtalálhatóak.


Nektek melyik márkától van lakkotok ezek közül?
Ti fizikai boltból szerettek jobban lakkot venni, vagy rendelitek?


7 megjegyzés:

  1. Beszippantott a körmös világ? :D
    AE lakk tényleg jó, nekem is van sok meg PP is, az annyira nem tartós, de úgysem bírnám ki 6 napig ugyanazzal a manikűrrel, kétnaponta lakkozok.
    Szerintem körmöt rövidíteni 100/180-as papír reszelővel érdemes, úgy elfogyasztja a körmöt, hogy vigyázni kell, nehogy túlreszeld. Utána jöhet az üveg formázni.
    Stiftes olajom van nekem is pusztán lustaságból, azt viszem melóba is, ott jobban ráérek kenegetni.
    53 lakk :) Mikor megláttam a dobozt, már arra gondoltam, hogy ez bizony teli lesz nemsokára. Nálam most karácsonyig stop van, nem vehetek, ami eléggé gáz, mert férj mondja mindig, hogy vedd csak meg, na így nehéz. Rendelni szoktam én is, a drogáriás lakkok ritkán ütik meg az ingerküszöbömet. A lehúzható alap swatcholni lehet jó, vagy glitteres lakkok alá, mert bizony az összes lepotyog, olyan nincs, hogy tartós is meg könnyen lehúzható is. Ha nyomdázásra adod a fejed, MoYouval érdemes kezdeni, nekem azzal azonnal sikerült felvenni a mintát, megvan a sikerélmény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy veszem őket, de használni meg nem nagyon tudom mert olyan szépen szét van válva a körmöm két rétegben, hogy rossz ránézni is. Mindegy a gitter eltakarja, így nincs porbléma 2 napig. Végülis így használom őket.
      Én kétnaponta lusta vagyok, de muszáj, a 3-4 nappal teljesen ke lennék békülve. (ha hamar megszárad)
      Nézek ilyen reszelőt, amint lesz hosszabb körmöm, de az egy álom szerintem.
      Nekem is van kisebb bajom a férj hozzáállásával, mertolyan cuki, ha megmagyarázom, hogy miért kiell, és mindig meg tudom, akkor még örül is a 8. ugyanolyanlakknak.

      Nyomdából Amazonról rendelt van, egyből lett belőle valami, de még gyakorom. Ezt a MoYout észben tartom, köszönöm a tippet.

      Törlés
    2. Szerintem a köröm is genetikafüggő, ha vékony és szétválásra hajlamos, akkor ez van, de a lakk tényleg ad mechanikai védelmet, enyém törik, ha nincs kilakkozva. P. Shine-t nagyon ajánlja mindenki, érdemes lenne kipróbálni.

      Törlés
  2. Mindegyiktől van lakkom, ezek magukban is nagyon szépek. Rendelek és veszek is :/. Kicsit túlzásba vittem az utóbbi időben, úgyhogy most (tegnaptól-G. napok, perszeee) nem veszek semmit januárig. Vagy karácsonyig. Nagyon szép lakkokat vettél :). Majd mutasd meg körmökön is légyszi. Lehúzható alapom nekem is van, de olyan lassan szárad, hogy nem használom, igaz, az nem Ünt. Inkább lemosom fóliásan. Az a tekerős olaj tényleg jó, az Essence-nek volt régen, persze elhagytam valahol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát körmönmutatásra nem ígérek semmit, mert tövig vannak vágva és az is repedt és nem szép, de attól még lakkozom, hátha majd 4 réteg lakk fizikai védelmet nyújt szegény körmeimnek.
      Ez az Ünt alap 5 perc alatt olyan száraz, mint ha ott sem lenne. Swachra nagyon jó.

      Törlés
  3. Hú, körömlakkoknak sosem tudok ellenállni. :D Ilyen olaj cucc nekem a Picture Polish-tól a Cuticle Nourish az aktuális kedvenc, cuki pipettás kiszerelés, abszolút táskabarát. Üvegreszelőt használok én i már évek óta, lassan szoktam le én is a csipesztől.. Amit érdemes ezek közül a reszelők közül választani azon ilyen kis holografikus címkbe van, mint pl. a műsoros CD-ken. :D Azok kellően "élesek", nem roncsolnak. Kíváncsi leszek, majd hogy válnak be ezek a termékek Nálad. A lakkok nagyon szépek! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában én sem :)
      Imádom a csipeszem, annyira szeretem, 10 éve hű társam volt, és most megcsaltam.
      Jelenleg katasztrófális állapotok uralkodnak, így csak jobb lehet. Az olajat viszont meglepő módon folyamatosan használom, azt hittem, hogyállandóan el fogom felejteni. Emellett még megvan régebbről az alvós kesztyűm, amiből mondjuk kell új, de új felismerés, hogy tél egyenlő alvós kesztyű.

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány