2016. november 13., vasárnap

Vásárlós Vasárnap - Unboxing - Korea



Ma egy félig meddig Unboxing félig pedig Vásárlós Vasárnap következik egy hatalmas dobozzal Koreából. 


Most is, mint mindig a koreai dolgokat a Jolse.com-ról rendeltem. Most is 7 dollár volt a dobozon, és mivel 150 dollár felett rendeltem a DH hozta ki egy hét alatt, még mindig ingyen. A DHL-es szállítás miatt aggódtam, de szerencsére minden okés volt, nem kellett vámot fizetni.

Nézzünk egy videót is a dolgokról:



 És a videó után jöhetnek a képek és a linkek:

Ára: 30 USD

goodal Time Stay Firming Essence Emulsion 150ml

Ára: 30 USD



It's Skin Green Tea Watery Toner 150ml

Ára: 14 USD

It's Skin Green Tea Watery Serum 40ml

Ára: 12 USD


It's skin Pure Moisture Snow Blossom Essence80ml

Ára: 18,5 USD



banila co. Miss Water & Mr Oil Aqua Cream50ml Gel type Moisturizer Oil Free

Ára: 25 USD



Etude House Collagen Eye Patch 10 ea SET

Ára: 11,7 USD



Missha NEW Procure Damage Clinic Hair Essence70ml

Ára: 11,8 USD



the SAEM Saemmul Perfect Pore Pact 12g

Ára: 9,5 USD



It's skin It's top Professional Touch Finish Powder Pact 9g

Ára: 14 USD
Színe: 21-es



Etude House Double Lasting Foundation Blender

Ára: 8,5 USD (ezt már most túl drágának látom a minőségéhez képest)


the SAEM Saemmul wood eyebrow 1.8g

Ára: 4 USD
Színe: Grayish brown



Innisfree AUTO EYEBROW PENCIL 0.3g

Ára: 5,5 USD


Skin Food Jojoba Oil Nail Essence 8ml

Ára: 6,5 USD


Skinfood Nail Stone Picker 1ea

Ára: 3,5 USD



Mindenféle extra ajcsik, hasznosabbak, illetve kevésbé hasznosak.



Az itt feltüntetett árak az eredeti árak, de általában mindenre van valamilyen 10-20-25%-os kedvezmény.

Nem tűnik hosszúnak a lista, ha arra gondolok, hogy lényegében itt egy egész arcápolási rutin. Hosszúnak is tűnhet, de a vízhiányos és egyben zsíros bőr az öregedés elsp jeleivel, tág pórusokkal együtt törődést kívánnak.
Azt gondolom, hogy az arcápolást nehezen lehet túlzásba vinni. Lehet, de erre megéri költeni, mert bőrt egyszer kapunk. Használatunk bármilyen menő és drága sminkcuccot, az nem lesz rajtunk szép, ha az alap nem működik jól.

De azért idén már arcápolási cuccot nem tervezek venni.




Az utolsó gondolat még ehhez a bejegyzéshez. Tudom, sokan gondolják, a koreai kozmetikumok egyenlő kínai szarok. Nos, nem. Mint tudhatjátok, hogy teljes mértékben ellenzem a nem megbízható, hamisított, túl olcsó kínai, eBay-es sminkcuccokat. Korea egy más világ, amit a cégek közötti verseny és az ország kultúrája tett mássá.
Miért pont koreai? Mert jók az összetevői, nem kőolajra épül (nem mindig, és ez hosszú lenne), nem az oldalas reklámokat fizeted meg a Cosmoban vagy a Kiskegyedben.
Ha azt hallom, hogy a koreai dolgok nehezen beszerezhetőek, újra nem értem az embereket. Oké, nem a DM polcán van, de annyi, hogy fel kell menni egy honlapra, van sok, lehet választani, és miután kifizettük a 21. században egy alap fizetési eszközzel, a cuccunk ingyen jön egy vámmentes összeggel a dobozon.


Na, ennyi gondolat elég is lesz.

Ki milyen arcra való kencéket használ?
Hány lépéses a rutinod?
Mennyit költesz egy-egy krémre átlagosan?



10 megjegyzés:

  1. Megint kaptál zoknit, hehe :D!
    Hozzám már beszivárgott Korea :). Arcápolásra egyre többet költök, de figyelem, lehető legolcsóbban jöjjek ki a legjobb hatóanyagokkal. Erre pedig Korea kozmetikumai nagyon tutik. Átlagban nem tudom mennyit költök. Változó, de emelkedő tendenciát mutat :) Az It's skin hialuronsavas szérumát használom és nagyon jól működik, de az illata nagyon zavar egy ideje. Szerencsére csak az orromat bántja. A zöld teás vonalat nézegetem nagyon én is ;)
    A rutinom is egyre több lépés: tegyük fel, hogy sminkeltem, akkor 1. lemosás mici vízzel, 2. arcmosás habzó krémes lemosóval, 3. itt még az esszencia, vagy toner hiányzik, ezért itt jön a szérum szem köré és arcra + nyakra különböző, 4. éjjelre táplálóbb krém orcákra és t-vonalra könnyebb állagú. A nyakam is a könnyebb állagút kapja. Minden másnap radírozás kombinált cuccal (aha és szemcsék együtt), illetve hidratáló pakolás. A nappali nem ennyire hosszadalmas, főleg nyáron, de lemosás, szérum, krém akkor is van. Erre jön a smink, ha akarom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jolse.com 25%.os akció lesz mindenre a hétvégén a black friday miatt. a ciber mondayt még nem tudom.

      Tuti, hogy egy koreai szérumnak sokkal több értelme van, mint egy EL vagy Lancome-nak. Hatóanyagokkal vannak tömve nem csak szilikonnal. Bár a szilikon gyorsan csodát tesz, dea hatás el is illan.
      És az árak meg magukért beszélnek.

      Tonikból mindenképpen egy spriccelőset ajánlok, az úgy aztán tényleg egy pillanat és nem lesz nyűg. Csak kell hozzá egy jó flakon.

      Törlés
  2. Ebből látszik, hogy néhány fehér sötét agyilag. Eúrópában sem mindegy, hogy Dán vagy Finn. Ahogy az sem, hogy Korea/Kína/Japán/Thai nem egy és ugyanaz. Jön a meglepő tény, hogy egyik nemzet sem egyformán néz ki!
    Én most kaptam egy vagon cuccot Japánból, aminek nagyon örülök. Ők is nagyon odafigyelnek a bőrápolásra, lemosóm volt Japánból,engem meggyőzött. Még mindig sajnálom, hogy a koreai Memebox már nem szállít ide. Fantasztikus koreai termékek voltak benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van helyette egy csomó másik bolt, ami szállít ingyen és vámmentesen, de csak várni kell, és valaki Mo-on is le fog csapni a koreai meglepidoboz ötletre vagy valamelyik doboz kijön koreiai szériával.

      Törlés
  3. De jó!!! Végre poszt!!!! :) Már aggódtam, hogy nem lesz több. Nincs már kuka kedd, vagy csak én voltam vaksi?
    Majd a krémekről meg a szemtapaszról (vagy mi a neve) légyszi írd meg a véleményedet, ha már lesz.
    Olyan körömdísz felszedő cerkát én Pupa lakkal vettem csomagban, tényleg hasznos.
    Képzeld, vettem ecseteket, juhééé. Alapozó, púder és highlighter ecset-tulajdonos lettem, az alapozót minden nap használom és imádom. :) Úgyhogy köszi, miattad vettem meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt kuka kedd, nem is hiszem hogy lesz :(

      A szemtapaszban annyira nagy hitem nem volt, mint amennyire látszik, hogy működik. Valamennyivel talán többet alszom, de határozottan látszik, hogy kisebbek az árkok a szemem alatt.

      Örülök az ecseteknek, sokkal nagyobb öröm lesz a minennapi sminkelés velük :) de ne vegyél százat, mint én (te jó ég)

      Törlés
  4. A púderekre és a szérumokra vagyok nagyon kíváncsi, hogy hogy fognak beválni a gyakorlatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folyamatban van a dolog, de még egx fél élet kell a véleményhez. A Saemmul eddig (pár alkalom) nagyon tetszik.

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Minden oké, csak valami van a gondolataimmal, talán túl sokan vannak.
      :(

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány