2017. augusztus 16., szerda

Szavazni vásárlással? A napos oldal



 
Az előzőben szó volt a nemekről, és a nemek miértjeiről.
Nézzünk viszont pár példát arra, akiket 100%-osan támogatok, és hiszek bennük, aztán még beszélgetünk a dolgokról.





Itt még mindig 2,75 dollárért kapod a kiváló minőségű ásványi szemfestéket és rúzsokat és egyebeket. Egyszerűen hiszek bennük.
A folyékony rúzsaik egy év után tényleg megromlanak, ellenben sok más márkával, így notórius gyűjtőknek ezt érdemes fejben tartani.





Hasonlóan az előzőhöz, ásványi sminkcuccokat árulnak 3,5-5 dollárért. Nagyszerű színek, kiváló minőség, pillanatok alatt elsatírozható.





Matt, élénk, szokatlan, menő. Jók a stackek és a rúzsok, kimondottan szeretem őket. Azt nem mondom, hogy a szemre valót nem drágállom egy picurkát.






Marlena álma vált itt valóra, és mindezt remek minőségben és menő csomagolásban. A szemhéjpúderek csak panben vannak, nekem ez külön tetszik, mert bedobáltam őket a Z palettába és sokkal jobb a helykihasználás. A cerkák és a rúzsok tökéletesek. (erre persze a Z paletta rosszalkodott, csak, hogy belerontson a gigászi terveimbe) A saját  Makeup geek cuccaimat le kellene fényképeznem szebben :(










A ColourPop egy jó és olcsó márka, de a hype túlzásba esett és a nem a legjobb típusú termékeiket is isteníti. Magában az ötletben, a cégben hiszek, és nem tesztelnek állatokon. Láthattátok, hallhattátok is a véleményem, a legtöbb sminktermékükről van bejegyzés vagy videó. 30 körüli szemre valóval jobbnak gondolom őket, mint elsőre tűntek, de ingadozó a dolog.
Az tuti, hogy marketing iskolát alapíthatna a tulajtestvérpár, mert közel és távol ők futottak be a legsikeresebben ebben a social media marketing és youtuberek kontra fizetett filmsztárok világban.
ITT az összes ColourPop cikket megtaláljátok. A Jenner kisasszonnyal való szoros együttműködésük mondjuk nem a jó irányba tereli a bizalmamat.







És innen jön a következő márka.


Műanyagból vannak az ecseteik, vagy mondhatjuk menőbben szintetikus szálak, ergo vegán ami szuper, de a lényeg, hogy a ColourPop szemfestékekhez a legjobb. A Bdellium Tools ecsetek miatt szerettem meg igazán a ColourPopot. Ha tudom, hogy ennyire odaleszek tőlük, akkor többet veszek az IMATS-en belőlük, de majd legközelebb.






Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy az egyik kedvenc márkám. Európai, közel van (hozzátok), nem drága. Ugyan nem találtam meg a honlapjukon, hogy nem kísérleteznek állatokon, de még mindig európai, és máshol a cruelty-free listán rajta van. 
Tudom, hogy az ecseteik állati szőrből vannak, és én ilyennek szeretem őket. A legtöbb por szemhéjpúderhez a legjobb a természetes szőr. 



Volt róla egy „Hogyan rendeljünk” bejegyzés ITT.

A 25 darabos készlet két részben érkezett ITT és ITT

Illetve van nekünk egy paletta tesztünk is ITT.

Tényleg hibátlan cuccok, gyorsan és olcsón rendelhetőek.





Nem smink, arcápolás. Szeretem a cuccaikat, nem mondom, hogy minden pont olyan jó, mint a nemszépösszetevős társaik, de a natúrpiacon az egyik legjobb a még megfizethető áron. A spriccelős tonikja szuper volt, az a kedvencem tőlük.




Na, ez nem lesz mindenki kedvence az tuti. Koporsó alapú paletták, töltény alakú rúzsok és a „kedvencem” a kontúrpaletta, ami kicsit horrorosra sikerült. Még akkor is egy jó dolognak tartom ezt a kontúrpalettát, amiből azóta 2 verzió létezik, ha magát a kontúrozást azóta elvetettem és a kontúrpaletták ötletét a mezei fogyasztók felé baromságnak gondolok.
A cuccaik nagyon jó minőségűk, csak ajánlani tudom. Mondjuk inkább vegyél két mono kontúrszínt, mint a palettát, mert túl sok minden van benne.






Mindentől mentesek, amitől csak félni lehet, de az alkoholt kell megnézni, hogy hányadik a listában. Amit tőlük próbáltam azzal elégedett vagyok, megfizethetőek, viszont az iHerbről mintha eltűnt volna.




A végére hagytam egy magyart, mert azt a mondást hallottam nemrég, hogy a legjobbat kell a végére hagyni.

Kíváncsi lennék ki mit tippel, mi az az egyetlen magyar márka, amit ide teszek ajánlásként.
Kommentbe tessék megírni a tippet, attól függetlenül, hogy bejött-e.


Dobpergés


Na, nem húzom az időt tovább, a tuti a Bőszecset. Tökéletes ecseteket csinálnak, strapabíróak, puhák, nem hullik, jól dolgozik és nem drága. Jó ezekhez a felfuttatott 15-öt 3000-ért műanyag vackokhoz képest drága, de egy MAC-hez képest nem drága és ugyanazt tudja, csak nem fizeted meg a fölös márkajelzést.
ÓÓÓ és műkörmösöknek is van teljes szériájuk.
És nem mellékes, a kék metró vonalán van boltjuk, ahol az eladóhölgy (ha még azóta is ugyanaz) egy roppant segítőkész és türelmes teremtés.



Sajnos más magyar márkát nem tudok kiemelni, mert a Kínából/UK-ból beimportált majd felcímkézett cuccokat nem tekintem magyarnak. Másik ok, hogy nem sok magyar cuccba botlok bele, sőt, csak a Kallos cuccokat lehet itt kapni.(meg a tokaji bort, de attól máshogy leszek szép)


A listát lehetne még bővíteni, de ezeket biztosra próbáltam.

Van olyan, mint a Dose of Colors, aminek a highlightere tökételes, de a szemfesték duója katasztrófa, vagy az OFRA, aminek a folyékony rúzsa egy álom, a klasszikus rúzsa meg említést sem érdemel annyira semmi. Mondhatnám ide az Urban Decay-t is, aminek az új alapozóján kívül mindene bejött, de itt hozzá kell tenni, hogy olvasom a véleményeket és direkt nem vettem meg a rizikós dolgokat. A Sugarpill is nagyon szép színes dolgokat gyárt, a palettát egyszer be is szerzem, ha minden nekem tetsző szín készleten lesz (SOHA).Az Inglot is egy nagyon kedves márka a szívemnek.
Az Overtone márka színes hajúaknak lehet érdekes, két festés között szép színt tart a hajon.


A kis márkákat régebben is szerettem, most még inkább érzem azt, hogy inkább őket támogatnám. Sokkal kevesebb sminkcuccot veszek mostanában, mint tavaly, mivel már egészen kerek a készlet, és annak nincs értelme, hogy halmozzam.

Ami régen csapda volt, hogy itt az áruház jellegű boltokban folyamatosan van ajándékneszesszer akció, de egész évben. Nos, mára ez már nem ront meg, de korábban azért egy 100 CAD értékű extra ajcsi azért simán rávitt dolgokra.

Amit az arcápolás terén tudnék ajánlani az a koreai cuccok felfedezése. Nem venném őket eBayről, ha nem muszáj elsőre, de a Jolse.com, Beautynetkorea.com vagy a Wishtrend tökéletesen megbízható oldalak és minimális vagy ingyen postával szállítanak úgy, hogy a 200 dolláros csomagra is 7 USD lesz írva.
Nekem a vizes alapú krémek, nem is krém a magyar szó értelmezésében, ezek a géles, zselés állagok sokkal jobban bejöttek. Inkább rétegezek 2-3 dolgot, mint egy jó kis tradicionális kőolaj alapú (hello mitesszer), szilikonnal dúsított, parabénnel tartósított és majd egy rakat parfümmel illatosított zsíros krémet kenjek a fejemre a másnapi ragyák teljes biztonságában.
A koreai nem egyenlő a tökéletes összetevőkkel, azért érdemes ránézni a dolgokra.
Rúzsokból hajlok arra, hogy kicsiket vegyek, mini duót vagy valahogy csomagban. Sosem fogom elhasználni egyiket sem, de a 100 színre meg igényem van.




Szóval nagy fordulatot nem vett a dolog, csak jobban szelektálok, jobban figyelek, nem veszek impulzus alapján annyi mindent. Ugye a kedvenc színekből és árnyalatokból már így van nem egy duplázás.

Mondom ezt egy Sephorás sokszázdolláros rendelés után. Jó, az már egy jó pár honapja volt, és lassan minden új paletta 60 CAD/50USD felett van.


Kíváncsian várom, hogy kinek mi a kedvenc márkája mostanában, ami nem L’oreal és Avon.

1 megjegyzés:

  1. Magyar márkák közül nekem egyedül a Magister Prodicts jutott eszembe. Van egy vaníliás arcradírjuk, ami isteni. Egyébként pedig minden termékük jó minőségű volt, amit eddig próbáltam.

    VálaszTörlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány