2016. február 22., hétfő

Ziaja, egy kis Európa, egy kis lengyel termék



Olive Leaf Gel Scrub Micro-exfoliating a tisztességes neve annak a radírnak, amiről a mai napon szó lesz itt a blogon.



Ezt az arc és testradírt itt vettem Kanadában, a lengyelboltban. Az oka igazából az volt, hogy a Beauty Army by Ingrid blogon láttam egy elég meggyőző cikket a márkáról, és gondoltam kipróbálok tőlük valamit.


Aztán persze sikerült olyat kipróbálni, ami nem volt fenn a Krémmánián. Már ott van, megtaláljátok. Igazából az összetevőket nem is nagyon néztem meg, na jó, nem néztem meg, teljesen felelőtlenül vásároltam azon az alapon, hogy olyan szép zöld a színe.
Ennek köszönhetően van benne 4 piros pötty, amiből kettő parabén. Ejnye Ildi! Illetve parfüm, meg ilyen-olyan illatanyag. Rossz vagy Ildi. Nyugatatom magam, hogy az a parfüm nem elöl van és hogy a többi is a végén. Ettől még figyelmetlen vagy Ildi!


Az összetevők nem szépek, de most ezen tegyük túl magunkat, mert már mindegy, a termék megvan, sőt, már csak félig van.

Fogalmam nincsen, hogy itt ez mennyibe került, de biztosan egy számjegyű volt a dollár rész, így nem gondolom, hogy drága lenne, főleg, hogy 200 milliliter. A tetején pattanós kupak van, amit nagyon szeretek. Nem nehéz kinyitni, de a macska nem tudja kinyitni, ha ezzel focizik a kádban.


Az anyag a flakonban az ikrás mézre emlékeztet. A kis pöttyök miatt is, és azért is, mert a radír ugyan „gel scrub” névre hallgat, de az állaga masszívabb, mint egy gél általában. A Ziaja Olive Leaf nem az olajfa termését vagy annak olaját tartalmazza, hanem a fa levelének a kivonatát. Ezt nem is gondoltam volna, mivel az anyag egy kicsit zsíroskás. Már-már azt hittem, hogy olaj van benne.


A sűrű állagnak köszönhetően igen takarékos darab és nagyon nehéz elpacsálni. Viszont az arcmosás után a bőr nem lesz friss érzésű, legalábbis az enyém nem. Azt érzem, hogy teljesen sima az arcom a mini golyócskáknak köszönhetőn, de nem friss. Olyan érzés, hogy „Add a szappant, léci, léci, kelll”. De szappannal nem szabad arcot mosni! És akkor itt most bevallom, hogy pici szappannal, de szoktam. Nem bírom elviselni, ha az arcomat nem érzem tisztának. A tudat, hogy igenis tiszta, az nem elég. Legszívesebben 3 dologgal mosnék arcot egymás után, de nyilvánvalóan ez nem tenne jót és az agyam megnyerte ezt a csatát a szívemmel ellentétben. Néha döntetlen és akkor két féle dolgot használok.


Összegzés, nem is tudom. Száraz bőrre biztosan kiváló. Normál bőrre szerintem jó. Zsíros bőrre nem hiszem, hogy jó döntés. A férjnek kimondottan tetszik, bár gyanús kezd lenni, hogy az összes bőrradír tetszik neki.
Az Olive Leaf Gel Scrub Micro-exfoliating vásárlását nem bántam meg, de nem veszem meg újra. Használom minden nap, és igazából már majdnem meg is szerettem, de tudom, hogy nem szabad duplán pucolni az arcot.

Ismeritek a Ziaja márkát?
Volt már ilyen tapasztalatotok bőrradírral, hogy utána arcot „kellett” mosni?

2 megjegyzés:

  1. Egyszer én is belefutottam abba hogy hirtelen felindulásból vettem egy Ziaja terméket, csak azért mert kecsketejes volt-ami jó. Aztán az összetevőit nézve inkább elajándékoztam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, akkor az nagyon rossz lehetett. Nem is vagyok büszke most magamra, de el fog fogyni. Legfeljebb rásózom a férjre :)

      Törlés

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány