2016. május 28., szombat

Kérdezz-felelek



A Facebookon jött pár kérdés, amikre videóban válaszoltam. Jókat kérdeztetek, akár egy fél órán át is tudtam volna magyarázni, de a lényegre törtem.




Ha szeretnétek még ilyen videót, akkor szívesen hagyok neki lehetőséget.


11 megjegyzés:

  1. Te jó ég, hol éltél? Én a nyugati határnál élek egy kisvárosban, itt kedvesek az emberek. Bárkihez szólsz az utcán, boltban, kedvesek, ezt akkor is megtapasztaltam, amikor kisgyerekekkel voltam itthon és sokat mászkáltam az utcán.
    Az anyagi részével egyet értek. Képtelenség lakást bérelni, venni, fenntartani és esetleg még gyereket is vállalni havi 100ezres fizetésből. Teljes képtelenség. Nekünk sem lett volna soha egy gyerekünk sem meg lakás sem önerőből. És ez nagyon szomorú, főleg, ha még csesztetik is miatta az embert, aki magát alig tudja fenntartani, hogy miért nincs gyereke? Na, vajon miért?
    A tűzijátékos részen röhögtem :D Azért jó neked, hogy van tűzijáték a szülinapod napján :) Bár nálunk mindig 19-én van, városi specialitás.
    Tök jó, hogy elkezdtél videózni!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éltem a 7. kerületben, ahonnan a 4-6-ossal játram Budára, aztán amikor Budán laktam, akkor a 8. kerbe jártam dolgozni. De a csúcs, ha kiég a metró, akkor mindenkiből elősön az állat, csak én tipegek a kis cuki magassarkúmban.

      Meg milyen dolog egy gyereket szülni. Meg majd ha öreg leszel ki lát el? Meg erre lettél nevelve, a gyerek lenne a fontosabb, nem a szórakozás....

      Csak volt, itt senki sem tudja, hogy mi van augusztus 20-dikán, így a július elsejei tűzijátékot érzem magaménak.

      Köszi :)

      Törlés
  2. Én úgy tapasztalom így országon belül, hogy a Dunántúlon kedvesbbek az emberek. Mi Keleten élünk. :D Sajnos itt nem annyira...... De a fővárosban éppen ezért nem szeretnék élni, nem szeretem a nagy tömeget, nyomort..... Úgy oké, hogy felmegyek egy időre, bár már ezer éve nem voltam, vendégként még érdekes is. (-:
    Hú.... Anathema, Mayhem. Utóbbit láttam élőben, Mardukon, Gorgorothon többször voltam, szinte az összes ilyen sátánista black metal zene érdekelt, főleg régebben. :D Dark Funeral, és még sorolhatnám. Sajnos, az utóbbi időben éppen azt veszem észre én is, hogy egyszerűen nem mindig van idő jó zenét hallgatni. Blogírás közben én sem szeretem, munka közben sem, ha olyan a meló, hogy oda kell figyelni minden zavar, no meg egy másik fontos hobbim az olvasás.... Fotelrocker lettem, a régi nagy fesztiválozás-koncertezés után. (-:
    Nekem nagyon tetszik még mindig a hajszíned. (-: Ne is bánd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dunántúlon tényleg kedvesebbek az emberek, főleg észak felé. Én szerettem Pestet a maga módján. Sosem szerettem vidéken lakni, mindig is nagyvárosi lány voltam, a tömeg nem gáz. Vagyis nem volt az, mert megszokott volt, most már elszoktam tőle.
      Az összes ilyen sátánmetáos koncerten ott voltam nagyjából 2005 és 2014 között, inkább nem ettem, de tuti ott voltam. Lehet még találkoztunk is. (Anathemára Szegedre is mentem majd két nappal később Pestre is, jó ég)
      Fotelrokker, az ám, nálam kanapé, de igen, kiöregedtem.

      A színét sosem fogom szerintem, csak a macerát, ami idővel lesz azért.

      Törlés
    2. Én olyan 2002 és 2009 között voltam nagyon sok koncerten, ha hétköznap vettem ki szabadságot, a főnököm annyit kérdezett, milyen koncert lesz már megint? :D Lehetséges, hogy voltunk ugyanott is, én Pesten voltam csak. (-:

      Hát, én anno az egész hajfestést azért untam meg, mert maga a festés is macera, de aztán mégis kellett legalább egy árnyalat.

      Törlés
    3. Ó én az első vonattal mentem haza Kecskemétre, fürdés, iskola. Utána főiskolásként már könnyebben ment a dolog Pesten :)

      Én műkörmöt vagy a géllakkot érzem macerának, időpont, meg várni is kell néha, az nagyon nem fekszik. Így hogy a férj festi a hajam így okés, de nem járnék fodrászhoz emiatt havonta.

      Törlés
    4. Sajnos nekem az első vonat 6 után indult, tehát képtelenséfg lett volna aznap dolgoznom, 10 után értem haza déleéőtt. :D

      Műköröm és géllakk soha nem kllene, ezt biztosan állíthatom. Ha nem nőne meg a körmöm akkor maradna rövid. VSzeretem a DIY dolgokat, fodrászhoz sem szívesen mennék, de amiatt is, mert utálnám azt a hajkefét, amivel mindenkit fésülnek......
      A havi 1 cm-t szerencsére a párom bevállalja, hogy levágja a hajamból. :D Sajnos újabban a sajátját le akarja vágatni, most olyan jó hátközépig ér a haja.

      Törlés
    5. Na igen, és ki tudja ki az a fodrász ki kimossa, és ki az aki nem :(

      Ne engedd neki, jajj, rémálom :( Vagy ha már nagyon nagyon akarja, legalább adja el vagy adományozza el a haját

      Törlés
    6. Hát kisváros ugye...... Anno volt kleopátra frizurám, hát a körkefe tele kihullott hajjal, a MÁSÉval! Itt még a törülkzőt is csak megszárítják.

      Bennem is felmerült, hogy el lehetne adni, amúgy én komolyan álmodtam olyat, hogy "ledúrta" kopaszra, sajnos az is tetszik neki, én utálnám......

      Törlés
  3. Tök sokat fejlődtél videózásban! Így, hogy csak kb 2 hetente látom a videókat, szembetűnő a különbség. Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) van honnan, és vannak a célok is. Még egyszer köszi :)

      Törlés

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány