2015. május 13., szerda

Burt's Bees ajakápolók


Egy kis összefoglaló a Burt’s Bees ajakápolóimról.
Akai bogyós; Színezett ajakápoló; Mangóvajas

Tinted lip balm/színezett ajakápoló
A Pink blossom fantázianevű cukiság boldog és elégedett tulajdonosa vagyok.
Igazából anno a kíváncsiság hajtott, hogy mi van ebben a nagy hengerben. A henger dekoráció, csak nagyobbnak mutatja, azon kívül, hogy így volt hely az INCI-nek, meg mindennek amit rá kell írni, semmi más funkciója nincs. Az ajakápolónak magának a csomagolása a szokott tekerős ajakápoló. Az anyag puha, viszonylag gyorsan fogy, de olyan jó kis krémes lány anyag. Nem fog egy cserepes ajkat helyrehozni, viszont nem is olyan nehéz fajta. Sok színt nem ad, de feldobja az ajkakat/arcot. Kicsit fénylik, közel sem egy szájfény azért. Nem kell hozzá tükör, csak felkenem, mint egy színmentes ajakápolót. Nem régi és nem csak ezt használom, de a -20 fokban sem lett cserepes a szám (Magyarországon a sima télben a Labelloval igen), biztos, hogy nem szárít, hiszen ápoló, krémes lágy viselet, érzésre is és látványra is puha ajkakat ad. A Burt’s Bees szájfények kicsit tapasztják az ajkakat, ő határozottan nem, jobban is szeretem, de ez inkább annak köszönhető, hogy sima tekerős, amit bárhol elő lehet kapni. Egy szájfényt én személy szerint csak itthon és egyéb helyen pedig mosdóban használok.

Forrás: Krémmánia
Burt's Bees Rejuvenaing lip balm akai bogyóval

Nagyon szeretem. Nincs színe egyáltalán, hatékony a -20 fokban is. Abszoludt nem drága, 4 dollár volt. Az Yves Rocher-es szőlőmagos volt korábban, ahhoz képest ez egy kicsit keményebb, kétszer át kell kenni, viszont nem is eszem meg olyan könnyen. Megrendelni Amerikából azért szerintem nem éri meg, az Yves Rocher-es is jó, és szerintem otthon nincs is ilyen hideg, de én tuti ezt fogom jó párszor újravenni, a sarki kisboltban, 4 dollárért, vicces, egyébként a bioboltban is árulják, de ott 10 dollár. (az említett Yves Rocher-es a régi fajta szőlőmagos volt, amit már nem lehet kapni vagyis átcsomagolták őket.
Szerelmünk töretlen :) )
 
Forrás: Krémmánia

Burt's Bees Nourishing lip balm mangó vajjal

Mézeset szerettem volna eredetileg, de az nem volt, és már nem is bánom, mivel ez simán csak isteni.
Imádom ezt a márkát, van egy a fürdőben, egy a konyhában egy az éjjeliszekrényemben, és nem tudom abbahagyni a vásárlását. A mangós jelenleg az esti darab.
Komolyra fordítva a szót. Első körben ugye ez 100% természetes, nem kőolajat kenek a számra, mint más népszerű ajakápolók. (fel nem tudom fogni, mindegy…)
Ize nincs, nem fogom megenni, ez nálam külön jó (az EOS-t rendszeresen megeszem). Az illata kiváló, bár ha nem lenne, azzal se lenne bajom. A hidratáló hatása kiváló, viszont nem undi. A puhaságára nem panaszkodom, szerintem pont úgy fog fogyni, mint az Yves Rocher-es szőlőmagos. (a Lipshimmer, a vékony színezett ajakápolója a márkának sokkal jobban fogy).
Ahogy jobb idő lett, azért kicsit puhult az anyag. Nem folyik, nem rossz, csak észrevétel.
Kenem a számat, akkor is ha nem is kéne (bár ez ritka), csak mert olyan jó érzés. Nekem ez simán megéri a különbséget árban, hogy nem a muszáj miatt kenem, nincs a „jajj ne felejtsd el mert fájni fog”, hanem, tényleg kellemes.

Forrás:  Krémmánia
Összességben elmondhatom, hogy mind a három termék nagy-nagy kedvencem. Láttam másoknál, hogy párhuzamosan van 10 féle ajakápoló terméke, nekem csak ezek vannak, az Yves Rochere-es szőlőmagos (azt hiszem 4-et vettem költözés előtt, biztos, ami biztos alapon) és egy kis EOS gömbike. Még így is azt látom, hogy nem fogy, hát, ha még több lenne. Részemről a cél a megelőzés és nem a probléma kezelése. Jó volt, hogy idén télen egyszer sem volt az az állapot, hogy „fujj, én így nem megyek ki az utcára”. Biztos vagyok benne, hogy ezeknél van jobb, de sokkal többe is kerül.

Ha valaki ajánl valami újat, persze még az is lehet, hogy ki fogom próbálni. 

Még egy gondolat. A tégelyes ajakápolókat nem vagyok képes / hajlandó használni. Szerintem gusztustalan. Egyszer láttam egy lányt a kombinón, kapaszkodik, igen abba a retkes mocskos vasdarabba, amit mindenki megfog, a hajléktalantól kezdve a …(ide mindenki beképzelheti a személyének megfelelő legrosszabbat)…-ig. Majd előkapja a tégelyes ajakápolóját. A koszos kezével / ujjával belenyúl, fujjj fujjj. És szépen, lassan felkeni, jó alaposan, hogy az összes hajléktalan bacilusa rákerüljön a szájára. Majd az ujjáról nem törli le, hanem a kapaszkodón szétkeni a maradékot. Biztos örült, aki belenyúlt. Abban a tégelyben pedig érik egy új baktériumkultúra, ami egyszer életre kel, és elpusztítja a világot, mint a Massza című filmben az anyag. Belém ez annyira belém égett, és olyan durva sebet ejtett, hogy azóta rá sem tudok nézni egyetlen ilyen dologra sem, legyen az bármilyen márka, vagy legyen bármennyire leakciózva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Archívum

Címkék

7 dolog A England A nyuszi fontosabb A világ dolgai Ajakápolás Alapanyagok Alapozó Alba botanica Állat Amazon Anastasia Beverly Hills Andalou naturals Anya Arany Arcápolás Arcpermet Arctisztítás Aromaleigh Avalon Organics Avéne Banila Co. Barbara Hofmann bareMinerls Barna Baviphat BB krém bDellium Tools BeautyBlender BECCA Bellápierre benefit Bevásárlás Biobolt Bioré Biosilk Bite BlackMoon Blog Bobbi Brown Bolt Bordó Boscia Bőszecset Bronzosító Budapest Burt's Bees By Nature Cargo China Glaze Ciaté Cica Cipő Clarisonic Clinique Colors by llarowe Coloured Raine ColourPop Cozzette Cruelty free Cupcake Polish Csacsogós Csütörtök Díj Divat DIY Dose os Colors EBay Ecset Ecsetmosás Edmonton Ékszer Elektromos Elérhetőségek Elfogytak Elizabeth Arden Én Érdekes Essie Estée Lauder Etude House Fátyolmaszk Fényvédő Fésű Fogápolás Fogkrém Folyékony rúzs Fonás Forever Flawles Fresh Frizura Fun Fun Lacquer Gabriel Glitter Goodal Gosh Gyerek Haj Hajfesték Hajfestés Hajlakk Hakuhodo Hámlasztó Havi_kedvencek Highlighter Hogyan lettem én dolgozó ember? Holika Holika ILNP Inglot Innisfree IPSY It's skin Jeffre Star Joico Jolse Kaja Kanada Karácsony Kat Von D Kedvenc Kék Kell a Púder! Kellék Kenyér Kérdezz-felelek Készülj velem! Kezekre Kézkrém Kiegészítő Kísérlet Kismama Kollekció Kontúr Koreai Korrektor Költözés Köröm körömlakk Közlekedés Krém Kryolan Kuka Kedd L'occitane La Ritzy Lancome Laura Mercier Lemosó Lila Lime Crime Lit Cosm. London LookFantastic Lottó Lunatick Cosmetic Labs MAC Magánvélemény Magyarország Make Up For Ever Makeup Geek Maszk Meglepi doboz MELT Mindenapi társaim Mindenes Minimalista Missha Mitől lettem ma szebb? Morphe Muttart Conservatory Műszempilla Narancs NARS Natúr NCLA Nem jött be Neon Nexxus Notoriously Morbid Nyaralás Nyereményjáték NYX OCC OFRA Online rendelés OPI Óra Outfit Overtone Öltözködés Összehasonlítás Paletta Parlament Physicians Formula piCture pOlish Piercing Piros Pirosító Pixi Polished by KPT Powder Perfect Pretty Serious Cosmetics Primer Projekt Púder Radír Real Techniques REN Repülő Revlon Rica Rimmel ROC Rólam Rózsaszín Ruha Rúzs Sally Hansen Sampon Sárga Secret Key Sephora Shiseido Shu Uemura Sigma Skinfood Smashbox Smink Sminklemosó Sonia Kashuk Southgate Mall SPF Stila Sugarpill Sukin Suva Beauty Szájceruza Szájfény Szájravalók Szappan Szárazsampon Szemceruza Személyes Szemfesték Szemhéjalap Szemkörnyékápoló Szemöldök Szemöldökceruza Szempilla Szempillaspirál Szivacs Szürke TAG Tárolás Tarte Táska Tél Testápolás Testradír Testre Teszt The Body Shop the SEAM theBalm TinkeldT Tonik TonyMoly Too Faced Unboxing Urban Decay Uriage Utazás Utcakép Ünnep Városnézés Vásárlós Vasárnap Vattakorong Vegán Vendégposzt Vichy Video Vitamin Webshop WEM Yamuna Youtube YPSY Yves Rocher Z paletta Zenzero Zero Waste Ziaja Zoeva Zöld Zsákmány